CHIRURGIE OMF BUCUR PDF

Original filename: This PDF document has been generated by Adobe Acrobat Pro. Compendiu de chirurgie oro-maxilo-faciala (vol1 si 2) de Alex. Bucur. lei was lei Compendiu de Chirurgie OMF Bucur. 3. See All. See More. View Alexandru Lupu’s profile on LinkedIn, the world’s largest professional community. Alexandru has 2 jobs listed on their profile. See the complete profile on.

Author: Medal Vulabar
Country: Brazil
Language: English (Spanish)
Genre: Spiritual
Published (Last): 26 January 2007
Pages: 395
PDF File Size: 15.90 Mb
ePub File Size: 15.27 Mb
ISBN: 950-4-56274-590-4
Downloads: 50677
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Godal

Nu stiu exact daca a depasit limita normalului, de aceea e bine sa anunte persoana care ii face radioterapie de efectele adverse resimtite. Buna D-na doctor sa stii ca am fost ff bucurati cu lacrimi in ochi de ce neati scris dvs si ca mama mea se poate vindeca. Presupun ca nu are metastaze asta se vede la ecografii, radiografii, tomografii.

Imunohistochimia nu este de ajutor in aceste cazuri.

S-ar putea ca in spitalul unde ti s-a lucrat proba sa nu se faca acest marker reactivii sunt scumpi si pretentiosi si in conditii de criza, tot mai rar spitalele au acest marker. Nu cred ca se poate spune ceva undeva peste rezultatul Parhonului. Eu iti recomand o consultatie la 3 luni, o ecografie la 6 si o mamografie pe an, macar in primii 3 ani.

Hipocrate la folosit pentru a denumi tumorile maligne datorita asemanarii cancerului de san cu crabul. Slabirea nu are legatura cu glanda tiroida, este legata de cancer si mama ta va continua sa slabeasca pana organismul se va epuiza definitiv. Si apropos de verificare, e bun un PET-scan de exemplu cel mai bun, daca e interpretat cum trebuie. De Gruyter – Sciendo. Tumorile ovariene tind sa raspunda bine la tratament oncologic. Trebuie sa te operezi cat mai repede, fiind indicata scoaterea bucjr a uterului, colului uterin, a bucjr parti bucurr vagin.

Am 39 ani, am fost operata anul trecut in aprilie de o tumoare vaginala, facandu-mi-se histerecomie, iar de chirkrgie mi-a recidivat.

  LA LEY DEL MENTALISMO VICTOR SEGNO PDF

[PDF] Compendiu de chirurgie oro-maxilo-faciala – Alexandru Bucur – Free Download PDF

Poate fi luat in considerare si faptul ca ambii parinti au murit tot din cauza cancerului? Carcinom epidermoid necheratinizat macromolecular infiltrativ G3, moderata reactie inflamatorie limfocitara stromala stadiul 3A mi s-a spus. In urma acestui rezultat ni s-au recomandat raze timp de 6 saptamani plus cate o sedinta de citostatice pe saptamana.

Leziunile sunt multicentrice si exista posibilitatea sa mai ai astfel de leziuni in celalalt san sau, daca a cihrurgie ramas ceva din sanul operta, in tesutul restant. Tata meu acum se simte ceva mai bine ,dar nu are pofta de mancare ,am sa ma duc cu el la medicul de familie sa il vada,eventual sa il trimita pentru analize. S-ar putea ca mancarea prea dificil de digera sa-i fi dat o indigestie. Acum s-a mai tras cam la jumatate insa se intinde si pe partea cealalta.

Astazi a fost externat chiturgie a terminat si radioterapia. Cristiana Popp e numele meu real.

Etiology and treatment in craniofacial fractures

om Marginea de rezectie profunda de 0,5 cm. Ma scuzati ca tot insist cu intrebarile. Buna ziua ,asi vrea sa mi explicati si mie diagnosticul: Sunt practic convinsa ca, cu ajutorul chimioterapiei, se va vindeca definitiv.

Ma tot gandesc ca nu cumva tumora sa fie mult mai mica si infectia mai mare, ceea ce ar fi excelent. Tatal meu are doar 54 de ani si pana acum nu a avut probleme de sanatate.

Au fost facute ecografii chirutgie anul trecut si anul acesta sapt. Doar o minune mai poate vindeca pacienta in acest stadiu. Tratat, se vindeca in majoritatea cazurilor. El are 2 infarturi facute. Din punct de vedere medical, carcinomul este o tumora maligna cu origine in celulele epiteliale. Cred ca mai degraba stadiul a fost T4, dar dupa terapie, tumora a scazut in dimensiuni si in invazie.

Am invatat in timp ca o burta care doare trebuie palpata. Va rog explicati-mi ce inseamna mai mult ce stadiu este.

  JULIO VERNE EL SECRETO DE WILHELM STORITZ PDF

Si ultima intrebare ar fi,…eu, fiind in posesia lamelor de rezectie, v-as putea cere si dumneavoastra o parere? Daca pot sa fac metstaza si de ce nu m a operat.

Color9, din cate stiu eu, PET-scanul merita facut doar la Fundeni in Romania, desi cineva mi-a spus ca la Debrecen ar fi mult mai sigur. Nu stiu daca trebuia scos, dar stiu ca benignitatea se poate sustine pe o punctie.

Revino daca nu m-am facut inteleasa cu intrebari si iti voi raspunde cu drag.

Din pacate, puteti doar sa ii imbunatatit aceste cateva luni. Ba dimpotriva, o operatie cat mai invaziva iti poate asigura sanse mai bune. Buletinul histopatologic scrie asa: Nu cred ca se poate discuta aici de vindecare, dar cred chiruggie in urma terapiei pacienta va putea obtine o perioada lunga de supravietuire si o calitate buna a vietii.

Chimioterapia, insa, ii ofera o sansa la aceasta minune si, in orice caz, o durata mai lunga a supravietuirii si o calitate a vietii mai buna.

Eu am vazut mai sus explicatia kmf doctor referitoare la varianta asta foliculara si nu inteleg de ce atunci la punctie medicul patolog era asa de sigur, de ce nu mi-a zis ca exista o cat de mica posibilitate sa fie malign, nu stiu, mereu imi pun aceasta intrebare. Din pacate, extirparea chirurgicala a colului uterin e absolut insuficienta.

Cred ca tratamentul cjirurgie permite o supravietuire mai indelungata si o calitate mai buna a vietii. Am citit pe net,se poate oare sa fie asa de bun? Adiacent polipi nazali inflamatori daca se poate sa-mi spuneti ce se poate face.